Asics GT-2000 9 Extra Wide


Als je op zoek bent naar een soepele rit met uitstekende demping, dan is de ASICS GT-2000 8 (D) in zwart en zonsopgangrood ontworpen Asics Schoenen om lopers passend comfort en ondersteuning te bieden bij het zoeken naar een prestatie-stabiliteitsschoen. De bijgewerkte versie van deze prestatiegerichte hardloopstijl wordt aangevuld met een brede pasvorm voor hardlopers die meer breedte in hun schoenen nodig hebben.

Het bovenwerk is gemaakt van lichtgewicht mesh dat zorgt voor een betere luchtcirculatie Top kwaliteit om je voet droog en fris te houden. Dankzij de combinatie van DYNAMIC DUOMAX-technologie en TRUSSTIC SYSTEM-technologie in de middenvoet staan ​​je voeten stabiel en ondersteund.

Al bijna 30 jaar is de GT-2000 (D WIDE)-serie de stabiliteitsschoen bij uitstek voor een verscheidenheid aan hardlopers, variërend van casual Asics GT-2000 9 Extra Wide weekendstrijders tot topmarathonfinishers. Als je op zoek bent naar een lichtgewicht, dempende hardloopschoen om je voet te ondersteunen, dan is het model GT-2000 9 een uitstekende keuze.

De pasvorm van de negende incarnatie van de GT-2000 (D WIDE) hardloopschoen is opnieuw Nieuwste Asics Schoenen ontworpen met een mesh-constructie uit één stuk voor een betere pasvorm over de bovenkant van de voet. Dit nieuwe bovenmateriaal is op belangrijke plaatsen verstevigd voor extra ondersteuning als de voet door de loopcyclus rolt, terwijl het ook zorgt voor een efficiëntere afzet.

https://www.exclusiverunning.com/

Novice Asked on October 9, 2021 in Softwares.
Add Comment
  • 0 Answer(s)

    Your Answer

    By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.