Air Max 1 Kopen

Omdat golf een van de weinige sporten is waarin sociale afstand mogelijk is, is het logisch dat mensen meer geneigd zijn om naar de fairways te trekken voor fysieke activiteit terwijl ze door deze wereldwijde pandemie navigeren. Air Max 1 Heren/Dames En het is nog logischer voor Nike om meer schoenenopties uit te pompen voor hun enthousiaste 18-holes golfbaan en driving range-bezoekers, dus hebben ze hierop ingespeeld door te onthullen dat ze kant-en-klare make-ups van hun Air Max 97 en Air Max 270 in recente herinnering. De Swoosh voegt er nog een aan de familie toe en brengt hun Air Max 1 Golf terug die, na ontvangst van een lentevriendelijke “Jade Aura” -update in april, de levendigheid luider maakt voor deze aanstaande zomerachtige colorway.

Изображение

Boston en Pixies – droegen gedurende de jaren ’70 en ’80 tijdens het toeren door ‘Beantown’. Air Max 1 Schoenen De in New England gevestigde boetiek stempelt zijn naam in verschillende stijlen op de tong en rug, maar ook op de hangtag van de gitaarplectrum die bij de Air Max wordt geleverd; herwerkte sneakerdozen volgen dit voorbeeld. Een groot deel van de zool van de schoenen wordt overgelaten om te genieten van een subtiel kleurenpalet, waardoor het bovenwerk verder in de schijnwerpers kan staan. En hoewel de door Tarek Hassan geleide opdruk nog geen informatie over de inspiratie van de Air Max 1 heeft onthuld, fungeert de “/★☾” die op de teenendoos is geëtst, zeker als een aanwijzing.

De bases zijn bekleed met een eenvoudige zwarte tint, waardoor overlays rond de voorvoet, de hele middenvoet en over de hiel mogelijk zijn om te genieten van een opvallend bruin en beige kleurenpalet dat is geïnspireerd op de vacht van de tijger. Air Max 1 Goedkoop Profiel-swooshes, bovenste oogjes en branding op zowel de bovenkant van de tong als de wervelkolom wijken af ​​van de bovengenoemde tinten ten gunste van een mint-achtige kleur. Onder de voeten heeft de iconische Air Max 1 van Tinker Hatfield veel van zijn oorspronkelijke ontwerp van de zool behouden, maar de buitenzolen met wafelpatroon zijn vervangen door grip die geschikt is voor de golfbaan

Aanvankelijk werd aangenomen dat het een “4/20” voorstel was, de ruige groene suède, “Dark Driftwood” mesh-bedekte sneaker lijkt deel uit te maken van een Air Max 1 Kopen collectie die de wereldwijde aantrekkingskracht van het ontwerp en de technologie viert. Paarse flair komt in de mix via de branding van het tonglabel, evenals profiel-swooshes, waardoor het paar wordt gepositioneerd met Nike SB’s “Skunk” -release uit 2010. Zooleenheden kiezen voor een strakke kleurencombinatie, met tussenzolen die een schone witte look bieden die het mogelijk maakt om de zichtbare luchtbel en het wafelpatroon prominenter te laten verschijnen.

Terwijl de Koop Air Max 1 zijn 35-jarig jubileum viert, experimenteert het revolutionaire sneakerontwerp van Tinker Hatfield verder met materiaal, kleurencombinaties en thema’s. Na de landing in regio-exclusieve stijlen voor Air Max Day 2022, is het originele zichtbare ontwerp met luchtkussen naar voren gekomen in een premium, meerkleurig ensemble bedekt met miniatuursymbolen.

www.apparentshoe.com

Novice Asked on June 20, 2022 in Forum.
Add Comment
  • 0 Answer(s)

    Your Answer

    By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.