Adidas Pro Model Goedkoop

Herfst 2015 brengt een gloednieuwe constructie, omdat de seizoensupdate een winterversie biedt die opnieuw is ontworpen om de barre omstandigheden van het buitenleven te weerstaan. Bekend als het Kopen Adidas Pro Model, een metalen vetersysteem imiteert werklaarzen, terwijl een Gore-Tex voering zorgt voor een waterdichte afwerking.

Tyshawn Jones en adidas Skateboarding hebben alles in het werk gesteld om een ​​van de meest productieve skate-opties van de drie strepen in de Adidas Pro Model Bestellen opnieuw uit te vinden, alleen in een hoge vorm. Dat is waar het adidas Pro Model Vulc ADV binnenkomt met een luxe behandeling van neppython in reliëf op het witte leren bovenwerk met Adiprene-middenzooldemping en inlegzolen gericht op verschillende impactpunten. Tyshawn heeft een witte en groene combinatie toegevoegd om hulde te brengen aan de adidas Stan Smith, terwijl zijn bulldog, Nico, op het tonglogo staat.

Het lijkt erop dat Mark McNairy nog niet klaar is met klassieke adidas-silhouetten. Hier afgebeeld is zijn kijk op het Adidas Pro Model Goedkoop, dat kiest voor een grijze suède constructie en een gedurfde branding op de achterkant die het typische Trefoil-logo inruilt voor het woord “FOUT”. Voor zover we kunnen nagaan, zijn deze niet hernoemd zoals zoveel andere Mark McNairy x adidas-releases – ze worden gefactureerd als een puur Pro-model.

Adidas Pro Model Aanbiedingen zet het profiel van monochroom slangenleer voort, want waarom niet? De look verkoopt, is trendy en het simplistische maar luxueuze karakter van de keuze zorgt ervoor dat archiefmodellen op een andere manier kunnen worden vernieuwd dan voorheen. Hier zien we twee aankomende adidas Pro Model-paren die zich richten op zowel suède als synthetische slangenhuid, een in het onvermijdelijke geheel rood en een andere in een onheilspellende obsidiaan. De echte vangst hier is hoe de drie strepen het materiaal in het midden splitsen, aangezien de mediale zijde een omgekeerde tooling van volledig suède ziet met een adidas-merk van slangenleer.

Met All Star Weekend in de buurt, komt elk label uit het houtwerk met hun eigen feestelijke release – Nike met hun volledige paraplu-run, New Balance met hun Joe Freshgoods-samenwerking en nu adidas met enkele speelse accenten op basis van vintage styling. Het Adidas Pro Model Heren/Dames, dat aantoonbaar bijna zo retro is als de Three Stripes krijgt, kleurt nu in een vol, levendig rood, een eerbetoon aan de vlaggen van de Windy City zonder het lichtblauw dat de achtergrond accentueert; meer openlijke verwijzingen gaan dan op de strook langs de hiel zitten, waarvan de verfraaiing niet alleen bestaat uit met goud versierde trefoils, maar ook uit een kwartet van zespuntige sterren.

www.schoenenstockx.com

Novice Asked on October 21, 2020 in Games & Sports.
Add Comment
  • 0 Answer(s)

    Your Answer

    By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.